Kreativa elektromekaniska lösningar för Arbetsfordon

Adigo brinner för att leverera spännande elektromekaniska lösningar. Vi har lång erfarenhet av att hitta innovativa produkter till olika typer av arbetsfordon som jordbruks- maskiner, truckar samt entreprenad- och skogsmaskiner.

Standardiserad eller anpassad – allt efter dina behov

Våra kunder finns i flera europeiska länder och har alla olika krav på lösningar. Även om problemställningarna kan variera följer vi alltid en väl inarbetad projektmetod som säkerställer kvaliteten på vårt arbete. Vi jobbar både med standardlösningar såväl som specialanpassade produkter som är designade och utformade enligt specifika krav. 

HMI produkter och elmotorer - färdiga för installation

Våra standardprodukter kan bland annat innebära olika typer av HMI produkter som rattstänger, pedaler till komponenter för drivning, elmotorer, motorstyrningar, AC-Kompressorer, kontaktorer etc. Vi har möjlighet att lagerhålla produkter som är färdiga att installeras för att minska ledtiden. Alla standardlösningar går självklart att anpassa eller sättas ihop till färdiga system efter kundens behov samt att sluttestas mot en uppsatt specifikation innan leverans.

Vi kan också hjälpa till med att addera värde till en redan befintlig produkt. Genom att t.ex. integrera kontaktdon och kablage i en unik lösning kan kunden effektivisera sin produktion och bespara extra moment.

Kontakta oss med din utmaning!

Kontakta gärna oss och få hjälp med att hitta rätt lösning. Våra experter finns redo att sätta sig in i din verksamhet och ta fram nya innovativa lösningar anpassade efter era krav.

Vi antar gärna nya utmaningar!