Specialanpassade lösningar - för kunder med höga krav

Utvecklingen går snabbt framåt för fordonsindustrin vilket ställer krav på avancerade system för drift och kontroll. Vi har en lång historia som leverantör av HMI och sensor- lösningar till automotive industrin. Våra kvalitetssäkrade processer i enlighet med IATF kombinerat med viljan att alltid ligga i framkant och erbjuda den senaste tekniken gör oss till en pålitlig partner.    

ISO-certifierade

Som ett led i att hålla en hög kvalitet på vårt arbete och våra produkter är vi certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 samt IATF 16949:2016. Certifikaten ger kunderna en försäkran om att vi lever upp till vad vi lovar. Det innebär ett ständigt jobb med att förbättra oss och hitta nya vägar för att utvecklas.

Flexibla med tekniken i fokus

Att arbeta effektivt har blivit en självklarhet och vi har utvecklat en unik förmåga att möta hårda krav, även vid mindre produktionsvolymer. Samtidigt använder vi oss av den senaste tekniken för att leverera olika HMI- och sensorlösningar som ligger i linje med våra kunders standard. 

Våra lösningar hittar du oftast i kommersiella fordon som lastbilar och bussar, men även i dagens moderna elfordon. Vi förstår de speciella förutsättningarna och har lång erfarenhet av att utveckla specialanpassade lösningar för fordonsindustrin.

Utmana oss gärna!

Vi har erfarenhet av att hantera olika typer av utvecklingsprojekt och säger aldrig nej till en utmaning och vi har gjort oss kända för att ro udda projekt i hamn.

Kontakta oss gärna!