Montör till vår produktion!

Adigo levererar elektriska drivsystem till olika branscher och behöver nu ytterligare förstärkning i vårt glada produktionsteam i Mölndal/Åbro. 

Som montör hos Adigo spelar du en avgörande roll för vår verksamhet! Du är många gånger den som gör det sista (och kanske det viktigaste) avtrycket hos våra kunder och ser till att de blir extremt nöjda med hur vi har utfört vårt uppdrag. Du är en del av ett montageteam som arbetar tätt tillsammans och hela iden strävar mot att leverera med toppklass. Du är social, flexibel, noggrann, kvalitetsmedveten och driven och kanske viktigast av allt, du brinner för extremt bra service!

Profil/kompetens:

Vi söker någon med en teknisk bakgrund, med utbildning inom elteknik samt erfarenhet av monteringsarbete. Du behöver ha en god förmåga att ta egna initiativ och att samarbeta. Vi är ett förhållandevis litet team vilket ställer krav på att du är flexibel och lyhörd. Då många av våra lösningar är kritiska för funktionen i kundernas slutprodukter är det viktigt att du är noggrann och har förmåga att läsa och förstå instruktioner, ritningar och monteringsanvisningar.    

Kontakta Mikael Fridholm på tel. 031-672343 för mer information eller anmäl ditt intresse genom att maila ditt CV och några rader om vem du är till [email protected]remove-this.adigoab.remove-this.com

Välkommen med din ansökan!

Inköpsassistent

Är du en strukturerad och vass administratör med mycket god samarbetsförmåga och initiativförmåga? Här finner du ett drivet och dedikerat team med en stark samhörighet som drivs av ett stort engagemang för vår 'Passion For Motion' som vi ständigt vill leverera till våra kunder. Läs mer och ansök nedan för att bli en del av vårt team! Med hjälp av vår partner Experis kan du söka denna tjänst.

LÄS MER och ANSÖK HÄR

Teknisk Projektledare

Har du ett par års erfarenhet av tekniska projekt som produkt- eller programutveckling, elektromekaniska eller elektroniska lösningsframtagning? Vill du komma till ett litet, flexibelt och innovativt företag inom en större koncern i ett växande marknadssegment? Då kan denna rollen vara helt rätt för dig.  

Välkommen med din ansökan via vår rekryterare Experis.

LÄS MER HÄR

Att arbeta hos Adigo

Adigo strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger sina medarbetare stora möjligheter till utveckling. 

Hos oss finns möjligheter att kombinera teknik med affärer och samtidigt ta eget projektansvar.
Vår företagskultur och gemensamma värdegrund ger medarbetarna god vägledning i arbetet.

Företagskulturen bygger på affärsmannaskap och hög teknisk kompetens i kombination med individuell frihet och en vilja att ta personligt ansvar. 

Addtechs Affärsskola

Addtechs Affärsskola är en viktig plattform för att sprida företagskulturen, vidareutveckla affärsmannaskapet och öka graden av professionalism bland medarbetarna.

Utbildningens övergripande syfte är att utbilda, träna och motivera personalen till att bli engagerade, framgångsrika medarbetare inom koncernen. Affärsskolans olika kurser erbjuder medarbetarna utbildning anpassad till erfarenhet och arbetsuppgifter och riktar sig till såväl nyanställda som ledande befattningshavare i koncernbolagen. 

Läs mer här