Innovativa elektromekaniska lösningar


Adigo erbjuder innovativa elektromekaniska lösningar till kunder med höga krav. Vi tillhandahåller och anpassar bland annat elmotorer, HMI komponenter, växlar och styrelektronik.

Varierad kundgrupp ger olika utmaningar

Med ett varierat kundunderlag som sträcker sig över flera branscher ställs vi inför olika utmaningar. Vårt mål som leverantör är att förstå våra kunders behov i ett tidigt skede av projekten för att kunna erbjuda en kostnadseffektiv lösning. Gemensamt för alla kunder är dock att de ställer höga krav på både kunskap, produkten och långvariga relationer.

Ett bevis på att konceptet fungerar är tack vare vår ”PASSION FOR MOTION"

Vi anpassar lösningen efter kundens behov

Vi jobbar med allt från standardkomponenter till kundspecifika systemlösningar. Problemställningen kan skifta - Ibland passar det utmärkt med en standardlösning medan vissa fall kräver anpassning med unika och innovativa lösningar. Under processen får man en samarbetspartner med kunskap och ett brett leverantörs nätverk. Det ger er goda möjligheter att lyckas med projektet.

I Mölndal utanför Göteborg finns vårt huvudkontor med försäljning, utveckling, produktion, montering och slutkontroll och lager samlat på en och samma plats. Därtill finns säljkontor i Finland och Tyskland. Adigo AB ingår i börsnoterade Addtech AB.